Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ζω (έτσι απλά και βαρετά)

Έκανα δυο τσιγάρα μπας και σκεφτώ κάτι αξιοπρεπές για πρόλογο. Δεν μπορώ. Από το να επιταχύνω την άφιξη του καρκίνου καλύτερα να αρχίσω να γράφω ότι μου έρχεται στο μυαλό. Πάμε λοιπόν με τα θεοάσχετα και συγχωρέστε με για αυτή την πεσμένη ποιότητα, αλλά έχω ιδρώσει ακόμα και σε μέρη που δεν ήξερα πως μπορείς να ιδρώσεις και νομίζω πως υπολειτουργώ.
1. Πάνω από δέκα άντρες την τελευταία βδομάδα μου ανακοίνωσαν ότι το καινούργιο παρατσούκλι τους είναι Alejandro (αλεχάντροοοο αλεχάντροοοο αλε αλε χάντρο - το χουμε τώρα, έτσι;). Τρεις από αυτούς δεν ήταν καν Αλέξηδες. Θέλω πολύ να αυξήσω την κοινωνικότητά μου αλλά κάτι τέτοιες μαλακίες δεν με βοηθάνε. Ειδικά όταν συνοδεύουν αυτή την ανακοίνωση με χορευτικό "πέρα δώθε τα χεράκια".
2. Η καινούργια μόδα στις παραλίες είναι το μασάζ από Κινέζες. Έναντι αμοιβής φυσικά. Οι Κινέζες είναι μικρόσωμες και χαριτωμένες, με γλυκές φατσούλες και απαλά χεράκια. Το ίδιο και οι Κινέζοι που προορίζονται για να κάνουν μασάζ στις γυναίκες. Σοβαρά τώρα, γιατί να θέλω να με χαιδεύει ένας μικρόσωμος χαριτωμένος με γλυκιά φατσούλα και απαλά χεράκια; Που συν τοις άλλοις έχει και παγκοσμίως την φήμη μικροτσούτσουνου οπότε η ξενέρα είναι δεδομένη; Μου φαίνεται θα εκμεταλευτώ του χρόνου αυτό το μέγα σφάλμα στο μάρκετινγκ του παραλιομασάζ με ένα team Σουηδών ντυμένων με προβιές. Δώστε μπρουτάλ στο λαό.
3. Χτες είδα πρώτη φορά το minority report. Ομολογουμένως εντυπωσιακή ταινία. Αλλά γιατί με τον Τομ Κρουζ;; Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος άνθρωπος που τον ενοχλεί αυτό το ύφος ¨σκεπτομενο-ευαισθητο-έξυπνος-προβληματισμένος-αλλά τόσο δυνατός υπερήρωας".
4. Ο βασιλικός γάμος Νικόλαου-Τατιάνας μας φέρνει κοντά με τις μάνες μας. Για κάποιο λόγο όλες οι μάνες ψοφάνε για κάτι τέτοια.
5. Είναι εξαιρετικά βασανιστικό να σου αρέσει ντροπαλός άντρας. Σχεδόν εξοργιστικό αν σκεφτείς ότι οι μέρες περνάνε και δεκάδες εργατοώρες σεξ πάνε χαμένες.
6. Το Κωνσταντίνου και Ελένης κάνει ακόμα νούμερα τηλεθέασης. Εδώ δεν με παίρνει να πω τίποτα..Είμαι και εγώ ένοχη.
7. " Τα μάτια μου θα κλείσω εσένα θα σκεφτώ. Σφιχτά θα σε κρατήσω για μια ζωή εδώ! Μονάχα εσένα θέλω, εσένα λαχταρώ, γλυκό μου προσωπάκι αχ! Πόσο σ αγαπώ!!" Όταν λαμβάνεις τέτοια μηνύματα από τριανταδυάχρονο γομάρι που σε έχει δει μια μόνο φορά δεν είναι απαραίτητο να αναζητάς έξυπνες τηλεοπτικές σειρές για να γελάς. Τώρα μπορώ να δω απενοχοποιημένα και το Καφέ της Χαράς.. Κάποιος άλλος φροντίζει καθημερινά για το σουρεάλ χιούμορ επιπέδου.
8. Καταλαβαίνεις ότι έχεις μεγαλώσει όταν πας σε club και παίζει Μπίγαλη με beat. Και όλοι οι μικροί γελάνε. Γιατί γελάτε ρε; Τι το περίεργο έχει δηλαδή η κόρη του περιπτερά;
9. Τα καλά της κρίσης.. Ως τις 7 το απόγευμα καφές με 1.50 ευρώ. Μάλλον κάποιοι βάλανε επιτέλους μυαλό.
10. Δεν είχα πιεί ποτέ μοχίτο. Μια ζωή κολλημένη με τις βότκες χειμώνα-καλοκαίρι. Γιατί στερούσα από τον εαυτό μου αυτό τον μικρό παράδεισο; Ένα μοχίτο φράουλα έχει 400 θερμίδες. Τώρα ξέρω γιατί μου το στερούσα έστω και εν αγνοία μου...
That's all folks!!! Σύντομα θα επανέλθω με κάνα ποστ της προκοπής...

6 σχόλια:

  1. Γιατί αυτό, άσχημο ήτανε; Έλα να δεις τα δικά μου, από Ιούνιο και μετά, το ένα πιο μάπα από το άλλο (ζέστη γαρ)
    Τώρα που σε ξετρύπωσα, άι φόλλοου;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι. Μια χαρά ήτανε αυτό. Πολύ μου άρεσε. Το διασκέδασα! Βέβαια βλέπω κι εγώ για χιλιοστη φορά Κωνσταντίνου και Ελένης, μη σου πω βλέπω και μεν και δε, προχθες μάλιστα είδα ένα επεισόδιο που ήξερα απ έξω όλες τις ατάκες γιατι το είχα βιντεογραφημένο τον αρχαίο εκείνο καιρό. Τγαγικό?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαγκιά θα ήταν να σου κάνουν και ένα nuru μασαζ εκεί στην παραλία ,τότε μάλιστα θα τα έδινα τα λεφτάκια μου. Ρε παιδιά Κωσταντίνου και Ελένης πως γίνεται να μην δείχνουν ποτέ το τελευταίο επεισόδιο; Εκτός και αν δεν το πετυχαίνω ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Πάνω από δέκα άντρες...DEN EINAI ANTRES!!
    2. exo dei kineza pano se plati kapoioy stin paralia...DEN kano plaka... :( I wish I was...
    4. ego pou den ksero tipota einai krima??
    5.Oi skandinaboi (pou thes na kaneis kai doulies mazi tous) einai oi pio argoi sto flirt ever...pernaei geologiki era kai den to pairneis xampari...
    7. vodka...bliax..mojito...kara bliax...an den einai gliko den kanei kali douleia :)

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους, μου έδιωξες τις υποψίες ότι μετανάστευσες κάπου που δεν έχει internet! Εμένα πάλι γιατί μ'άρεσε πολύ αυτό το ποστ;;?? Ειδικά για τα συμπεράσματα του 7, πεθαίνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ephee εντάξει, είπαμε ότι ζεσταινόμαστε και δεν μπορούμε να γράψουμε! Αλλά ας μην κοροιδευόμαστε, ήταν το ποστ της απόλυτης μπαρούφας. Θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένο θέμα..

    homo anisorropus αυτές τις ζεστές μεσημεριανές ώρες ξέρουν τι κάνουν τα κανάλια. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτείς. Γελάς στα σημεία που θυμάσαι πως γέλαγες πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι και...

    kathystera σιγά μην παίρνουν και πίπες μπροστά στα παιδάκια με τα κουβαδάκια τους! Έτσι λίγο απέξω απέξω σε μαλάζουν και ως εκεί..Το τελευταίο επεισόδιο ζήτημα να το έχουν βάλει 2 φορές τόσα χρόνια. Και άλλα πολλά δεν βάζουν, όπως εκείνο με έναν μεταλλά γαμπρό της Ματίνας που είχε έρθει από αυστραλία, εγώ αυτό θέλω να πετύχω.

    Froghall εγώ τους σκανδιναβούς στο φυσικό τους περιβάλλον μια χαρά τους είχα δει! Τσακ μπαμ. Ούτε καν μπαίνανε στην μάταιη αυτή διαδικασία που λέγεται φλερτ. Πωω..δεν τα μπορώ τα γλυκά ποτά!!

    aphtha το ίδιο μπορώ να πω και για σένα!! Δεν πειράζει, μαζεύουμε τώρα για να χουμε να γράφουμε από Σεπτέμβρη! Ελπίζω να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή