Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πώς να χάσετε έναν άντρα (1) - Ο απόλυτος οδηγός αποβίωσης

Αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος. Αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός. Το παρακάτω πόνημα, ένα απόσταγμα χρόνιας σοφίας των μαλακιών που έχω κάνει και παρατήρησης των μαλακιών που έχουν κάνει άλλοι, είναι η μικρή συνεισφορά μου για μια σοφότερη μπλογκόσφαιρα. Ο οδηγός πώς να κερδίσετε έναν άντρα θέλει κάποιες βελτιώσεις. Ο οδηγός πώς να κρατήσετε μακροχρόνια τoν άντρα που κερδίσατε είναι ακόμα στην αφιέρωση της πρώτης σελίδας. Αλλά αυτός εδώ ο οδηγός είναι (δυστυχώς!) πλήρης και δίνει μια γροθιά στο κατεστημένο που θέλει τους απανταχού μπλόγκερς υπερεπιτυχημένους γητευτές γυναικών και ερωτικές πλανεύτρες bitches.

Level 1 : Η αρχή μιας υγιούς γνωριμίας (κοινώς αποκλείωνται ημίτρελοι, δεσμευμένοι και άνθρωποι που μένουν μακρύτερα από όσο σε πάει το ΚΤΕΛ)
  • Μπορείς να βρεθούμε;; Μπορώ...Φυσικά και μπορείς..7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες τη μέρα. Κυριακές και αργίες. Εθνικές επετείους. Ανήμερα πρωτοχρονιά στην αλλαγή της ώρας. Μπράβο 24ωρη καντίνα!
  • Βγάλτα όλα έξω - ειδικά αν τα έχεις και λίγο προκλητικά. Θα έβγαζε ποτέ το penthouse μέσα στην καφετέρια να χαζέψει; Εδώ δεν θα έβγαζε τις χάρτινες, πόσο μάλλον τη ζωντανή αναπαράσταση..
  • Ντύσου σαν καλόγρια. Οι γκέισες γοητεύανε τους άντρες δείχνοντας τον καρπό του χεριού τους. Δεν υπάρχουν πια γκέισες. Φόρα καλού κακού κάνα φουστανάκι..
  • Το μαγαζί είναι άθλιο, η μουσική υποτονική και so last year, το πεχά του νερού απαράδεκτο, η μπλούζα του λάθος, η συγκέντρωση CO2 στην ατμόσφαιρα άνω του κανονικού και το τραπέζι κουνάει. Η γνώμη είναι καλή, η σπασαρχιδιά όχι. Μόνη σωτηρία αν έχει χάσει πρόσφατα την γιαγιά του και έρθεις να αναπληρώσεις το κενό.
  • Μούγκα στη στρούγγα. Η μούγκα δεν είναι μυστήριο.
  • Ψέματα. Στα πρώτα ραντεβού θα δώσεις κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σου. Και καλά θα κάνεις να είναι αληθινές, γιατί όλα θα φανούν στο level 2, πιθανόν με δυσάρεστες εκπλήξεις για αυτόν..Αν σκάσει μύτη με μπλούζα sepultura σπίτι σου, μην τρέξεις να ξεκρεμάσεις τις αφίσες του Μαζωνάκη. Κανείς δεν ερωτεύτηκε με μουσικά ή κινηματογραφικά κριτίρια. Κανένας δεν ψάχνει το ακριβές αντίγραφό του. Στο πρώτο ραντεβού της προηγούμενης σχέσης μου παραδέχτηκα σε κολλημένο με ροκ κιθαρίστα ότι πεθαίνω για Λεπά (πόσο χειρότερα;;;;). Είμασταν μαζί από το ίδιο βράδυ.
  • Αν είσαι ικανή να τον φέρεις σε στύση στην μέση του μαγαζιού στις 5 το απόγευμα είσαι απολύτως ικανή και να το κάνεις μαζί του. Καλύτερα να πεις "είμαι αξύριστη" παρά "δεν νιώθω έτοιμη", δεν είναι ηλίθιος. Και ναι, θα νευριάσει. Όχι από πόθο. Από νεύρα.
  • Παράγοντας σεξ. Αυτές οι μαλακίες τύπου "κάντον να περιμένει ένα μήνα" είναι ότι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει σε μύθο. Μπορεί να περιμένεις έναν μήνα και να τον χάσεις. Μπορεί να το κάνεις άμεσα και να καταλήξετε μαζί. Το παν είναι η πρόθεση. Το κάνεις για σένα ή για αυτόν; Αντίστοιχα δεν το κάνεις για σένα ή για αυτόν; Οι άντρες έχουν το μαγικό ένστικτο να καταλαβαίνουν πότε προσπαθείς με το ζόρι να τους βάλεις στο βρακί σου και καθόλου δεν τους αρέσει αυτό..
  • Προς θεού, μην γίνεις ντίρλα..Εκτός από το άσχημο θέαμα αυξάνεις και τις πιθανότητες να συμβεί το παρακάτω..
  • Μπορεί να αναρρώνεις από το τέλος μιας σχέσης. Μπορεί να είσαι έξω και το μόνο που θες να κάνεις είναι να αρχίσεις να λες πώς στο μπιπ μπόρεσε να σου φερθεί έτσι ο παλιομπίπ και τα σχετικά. Ο τελευταίος των τελευταίων που πρέπει να ξέρει τον πόνο σου είναι το καινούργιο σου ραντεβού. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσεις να λες τον πόνο σου-στον τοίχο. Ακόμα και να μείνει για το level 2 θα κάνετε πολύ κακή αρχή με το φάντασμα του άλλου να πλανάται πάνω από τη σχέση σας. Ακόμα και η θετική προς αυτόν σύγκριση, παραμένει σύγκριση. Η άγνοια είναι δύναμη.
  • Πολύ μεγάλες κακίες..Ακόμα κι αν είσαι ο θυληκός Ψινάκης και του τη λες τσουχτερά και περίτεχνα, μην ξεχνάς ότι είσαι σε ραντεβού, όχι σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλυτερης ευφυούς προσβολής. Αν μείνει το κάνει για ένα και μόνο λόγο: όταν κάποια στιγμή χαθούν οι αναστολές μεταξύ σας θα τον βρεις στο σπίτι ντυμένο σκυλάκι να σου ζητάει να τον τιμωρήσεις επειδή ήταν πολύ πολύ κακό παιδί.
  • Άστον να σε αγγίξει - φίλησει κλπ. Αν το πας από την αρχή στο φιλικό, εκεί θα παραμείνει.
  • Άκουσε τη δίψα σου. Μεγάλο λάθος! Μπορεί να τον θες τόσο πολύ που να ψώνισες καινούργια ρούχα μόνο και μόνο για το επόμενο ραντεβού σας. Δεν είναι ανάγκη να το ξέρει.
  • Εδώ που τα λέμε το να θες κάποιον τόσο πολύ από το καλημέρα σας δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Δείχνει μεγάλη ανασφάλεια και δυστυχώς θα το καταλάβει κι ο ίδιος όσο και να το κρύβεις.
  • Δεν είστε ακόμα μαζί! Μην του δίνεις και προς θεού μην του ζητάς αναφορά κινήσεων.
Ας πούμε ότι δεν κάναμε τίποτα από τα παραπάνω! Τότε, εκτός βέβαια αν υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι μας (πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά), είμαστε στην αρχή μιας σχέσης. Το level 1 δεν είναι ποτέ το πιο δύσκολο (στο επόμενο ποστ έρχεται ζουμερό level 2 - εκεί είναι τα μεγάλα δράματα). Είναι όμως το πιο ιδιότροπο. Η παραμικρή μαλακία μπορεί να χαλάσει τη δουλειά χωρίς να υπάρχει επιστροφή. Δόξα τω θεώ όμως, έχουμε να περάσουμε τόσα πολλά level 1 στη ζωή μας που ακόμα και η χειρότερη στραβή έχει το γέλιο της. Ευτυχώς εδώ λες "τι είχαμε τι χάσαμε". Στο κάτω κάτω, όπως έλεγε και η διαφήμιση έχει πλάκα να ψάχνεις το Τζόκερ!!!
Ακόμα και για την Natasha Bedingfield που θέλει απεγνωσμένα να γίνει μάνα (από τα πιο αληθινά τραγούδια που βγήκαν ποτέ - πρέπει να έχασε πολλούς γκόμενους μετά από αυτό)

8 σχόλια:

  1. ΕΠΟΣ! ΡΗΣΠΕΚΤ!!! Το τυπώνω άμεσα και το διανέμω... χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμάει + ρακούν τι θεά ρε κορίτσια;; Η γνώση των αποπάνω προήλθε από άπειρες στιγμές λουζερίλας. Εντάξει, πλέον το κατέχουμε, αλλά υπάρχουν και κοπέλες που το κατέχουν εξαρχής!
    Δέχομαι ωστόσο την φιλοφρόνηση γιατί με πονάει ο λαιμός μου, έχω πυρετό, κομάρες (πήγα να γράψω κορμάρες) και το φαί δεν έχει γεύση όταν είσαι άρρωστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ax poso thelw level 2!! ekei einai to zoumi, sumfwnw apoluta!! anupomwnw!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκατσα να διαβασω το ποστ με καφε και απολυτη ησυχια, μονο και μονο απο τον τιτλο. Ξερεις, το εκανα μονο με ενα σλλο μπλογκ αυτο, και τωρα επεκταθηκε και στο δικο σου και μαλιστα ανταμοιφθηκα 100%! ΕΠΟΣ!
    Θελουμε level 2 αμεσοτατα! Διψαμε να ταυτιστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαρίδα πολυαγαπημένη θα έρθει και το level 2..Ίσως όχι πολύ σύντομα αλλά θα έρθει!

    aphtha εγώ και το άλλο μπλογκ θα πρέπει τότε να ζητήσουμε ποσοστά απο τις εταιρίες καφε.
    Χμμμμ...Δεν νομίζω ότι θα θελήσει ποτέ κάποιος να ταυτιστεί με το level 2!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνώμη, αλλά οτιδήποτε πάνω από τρεις λέξεις (-"Είσαι;" -"Είμαι" - "Πάμε") είναι φλυαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Κάπα-Κάπα (Κωνσταντίνε Καντακουζινέ) το να συναντήσεις άντρα με προσέγγιση είσαι-είμαι-πάμε είναι φαινόμενο σπάνιο. Οι περισσότεροι, στη λογική του whatever i can get,προτιμούν να προκαλούν ένα μικρό χάος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή