Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σε έναν ιδανικό κόσμο...

....κάποιος εφευρίσκει επιτέλους το σαμπουάν για στεγνό λούσιμο.

....υπάρχει ο έξυπνος θερμοσίφωνας. Με έναν απλό χρονοδιακόπτη ο θερμοσίφωνας ανάβει μόνος του 20 λεπτά προτού έρθει η ώρα να ξυπνήσεις. Τέρμα η αναμονή μεταξύ ξυπνήματος και ντουζ. Τέρμα το προσωπικό μου καθημερινό, δια βίου πρωινό δράμα. Πρέπει με το που ξυπνάω να πάρω το χαπάκι του θυροειδή και να μην φάω/πιώ τίποτα για τουλάχιστον μισή ώρα. Είναι η πιο κενή ώρα στο σύμπαν. Το χειμώνα δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο γιατί το νερό είναι ακόμα μπούζι. Ούτε να πιείς τον καφέ σου μπορείς. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να σε ξαναπάρει ο ύπνος και να αργήσεις στη δουλειά ή να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και να κλαίς αυτή την πολύτιμη μισή ώρα πρωινού ύπνου που μόλις έχασες κοιτώντας το κενό.

....καθιερώνεται ο θεσμός "η γιαγιά της πολυκατοικίας" και λύνεται επιτέλους το πρόβλημα των χαμηλών συντάξεων. Πόσες φορές δεν έχετε λιγουρευτεί το κατσικάκι με πατάτες που μυρίζει από τον κάτω όροφο ενώ εσείς τρώτε την σκέτη εργένικη μακαρονάδα σας; Σας κάνει καρδιά να φτιάξετε μπριαμ και να το φάτε μόνοι σας; Η γιαγιά της πολυκατοικίας έναντι ενός ποσού πχ των 5 ευρώ σας ταίζει υγιεινά και οικονομικά σε σχέση με το οποιοδήποτε ντελίβερι. Αντί να χώσει στον φούρνο μια μερίδα κατσικάκι χώνει πέντε-έξι και έχει και κέρδος. Μπόνους: λύνεται το πρόβλημα της αποξένωσης στη σύγχρονη μεγαλούπολη.

....όχι άλλα τραβήγματα!! Ποια απίστευτη διάνοια σκέφτηκε ότι το αντισυλληπτικό χάπι πρέπει να είναι γυναικείο; Εγώ θα αφήσω τον γκόμενό μου έγγυο;; Αφού το σπέρμα κάνει τη ζημιά. Να λυθεί το πρόβλημα από τη ρίζα. Aphtha να ο προορισμός της πορείας σου σαν φαρμακοποιός!
Μπόνους: αγαπητέ άντρα, σαν στυλοβάτης της αντισύλληψης μπορείς να είσαι σίγουρος ότι καμία δεν θα μείνει έγγυος. Ούτε η γκόμενά σου, ούτε το one night stand. Και δεν θα βρεθείς απότομα γαμπρός επειδή κάποια "ξέχασε" να πάρει το χάπι της.

....υπάρχει μαξιλάρι εμποτισμένο σε αιθέρια έλαια λεβάντα-χαμομήλι. Αντίο αυπνία! (όλα εγώ θα τα σκέφτομαι τέλος πάντων;;)

....τέλος το παραπλανητικό φλερτ στα μπαρ! Με την ειδική συσκευή που εντοπίζει τους παλμούς της καρδιάς και την αύξηση της θερμότητας στο σώμα μπορείς να καταλάβεις αν αυτός με τον οποίο κοιτάζεσαι γουστάρει να κάνετε κονέ ή θέλει απλά επιβεβαίωση τύπου "μαζεύω τηλέφωνα για να ζηλεύουν οι κολλητοί μου και την παίζω μόνος μου στη σκέψη του πόσο τα σπάω". Τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα προκύπτουν φυσικά και για τους άντρες χρήστες που εντοπίζουν έτσι τις ξινές που τους παίζουν.

....με τη βοήθεια της παραπάνω συσκευής κάνουμε μια νέα γνωριμία. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάνα χρόνο για να έρθει σε κάποιον από τους δύο η επιφοίτηση ότι τελικά δεν ταιριάζετε. Με το πρώτο φιλί ο αναλυτής συμβατότητας DNA θα σας δείξει αν μπορείτε να κάνετε χωριό.
Μπόνους: φωτογραφία του πιθανού μελλοντικού παιδιού σας. Έτσι δεν θα υπήρχαν άθλιες σειρές σαν την μικρούλα Πάτυ.

....όλες απολαμβάνουμε τα οφέλη από το νέο σούπερ σερβιετάκι! Το χρώμα αλλάζει ανάλογα με το αν έχεις ωορηξία, ύποπτα μικρόβια, αν έμεινες έγκυος κλπ κλπ.

....το ψυγείο από εχθρός γίνεται σύμμαχος της δίαιτας. Έχεις μέσα μια σοκολάτα και θες να την τσακίσεις ολόκληρη; Δεν θα σε αφήσει το ίδιο σου το ψυγείο. Η σοκολάτα χωρίζεται σε κομματάκια και τοποθετείται το καθένα σε ειδική θήκη. Μπορείς να φας μόνο ένα κομματάκι τη μέρα. Αν πας να κάνεις παρασπονδία το ψυγείο θα κλειδώσει ηλεκτρονικά το ντουλαπάκι με την σοκολάτα για να βάλεις μυαλό.

....ο χωρισμός δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος με τις νέες τάσεις στο savoir vivre!
-Αγάπηηηηη! Γύρισα!
-Τι κάνεις μωράκι μου; Πέρνα... Ποιος είναι αυτός που έφερες μαζί σου;
-Από δω ο Αντώνης. Είναι γνωστός μου. Θα σου εξηγήσω...
-..........(παύση απορίας)
-Τελευταία σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να χωρίζαμε. Και σκέφτηκα ότι αφού δεν σε θέλω εγώ καλύτερα να σε έχει κάποιος άλλος. Δεν θέλω να μείνεις μοναχούλα σου...Τον Αντώνη τον επέλεξα σύμφωνα με τα γούστα σου.
-Μου αρέσει!!! Μα τι γλυκός που είσαι...Πες μου κι άλλα για αυτόν...
-Έχει όλες τις πληροφορίες στο καρτελάκι που έχω στο λαιμό του.
- 23 πόντοι;;;; Ετήσιο εισόδημα 100.000 ευρώ; Να σαι καλά καρδούλα μου!! Και δεν κομπλάρεις;
- Όχι, είμαι ανώτερος. Και κάτι ακόμα... Εδώ σου έχω μια πρόσκληση για Γονίδη να βγεις να τα σπάσεις, μια συνδρομή για spa να ανανεωθείς, ένα κοσμηματάκι από του Καίσαρη να με θυμάσαι και μια φωτογραφία μου από την τουαλέτα για να ξενερώσεις μια ώρα αρχύτερα.
- Τι άψογος, τι κύριος, τι αδαμάντινος χαρακτήρας!!!

....το αντιολισθητικό πατάκι του μπάνιου διαθέτει ενσωματωμένο power plate. Η φράση "όταν βγαίνω από το μπάνιο νιώθω άλλος άνθρωπος" βρίσκει επιτέλους και πρακτική εφαρμογή.

....έχεις τον ραδιoφωνικό σταθμό που ταιριάζει με την διάθεσή σου. Πχ θέλεις να ακούσεις κάτι ευδιάθετο, αλλά όχι από τα τραγούδια που ήδη έχεις. Θέλεις κάτι καινούργιο, πιο απρόβλεπτο, θέλεις ραδιόφωνο!! Πέφτεις σε χαρωπό τραγούδι. Τέλεια!! Και ξαφνικά σου πετάει έναν Θηβαίο ας πούμε. Αυτό ήταν...Πάει...Έμεινες με το mojo στο χέρι.
Πάμε σε άλλη περίπτωση. Έρχεται "πρόσωπο" στο σπίτι. Δεν θέλεις τώρα να ανοίξεις το pc και να ψάχνεις..Θέλεις κάτι αυθόρμητο και γρήγορο. Πέφτεις σε σταθμό με μπαρυγουαϊτ-ιές. Και εκεί που έχει δημιουργηθεί το κλίμα της περίπτηξης σου πετάει διαφήμηση "Ελαφρομπετόν - μονώσεις Νίκος Πάπαρος και σία όμικρον έψιλον, εικοστό χιλιόμετρο Πάτρας-Αγρινίου. Η έξυπνη λύση στις μονώσεις!!"
Αντί για τόσους και τόσους σταθμούς που παίζουν ότι να ναι αχταρμά θα μπορούσε να υπάρχει:
-ο σταθμός του ερωτευμένου στις αρχές
-ο σταθμός της αγάπης που έχει δέσει στο χρόνο
-ο σταθμός του άνευ λόγου καψούρη
-ο σταθμός του νευρικού
-ο σταθμός του αισιόδοξου
-ο σταθμός του Μονάχου με πέταξε άχου η μαύρη μοίρα μου μάνα κακομοίρα μου

....και τέλος σε έναν ιδανικό κόσμο ένα άνθρωπος με το δικό μου πρωτοπόρο-υπερφανταστικό πνεύμα δεν θα έψαχνε εναγωνίως για δουλειά...

30 σχόλια:

  1. stegno lousimo, servietaki pou allazei xrwma analoga me to an eisai eguos/an exeis mikrovia, antriko xapi, i GIAGIA TIS POLUKATOIKIAS (makran to kalutero, oscariko tha elega!!) ma ti les?? suneiditopoieis ti les? o orismos tis outopias!!!

    mporeis na prostheseis apla sto telos na vrei kai to diko mou to gamwpneuma douleia?? hahaha!

    akomi na prosthesw ki alla duo pou ta oneirevomai apo mikri:

    - ftiaxnontai epitelous "kuliwmena" pezodromia. terma to perpatima - oi apostaseis elaxistopoiountai - i siloueta mas magika paramenei gamati (giati etsi)

    - allazoume rouxa kai emfanisi opws sto Jem and the Holograms (http://www.youtube.com/watch?v=Oz4QRB25DSI gia na freskarw mnimes!!)

    auta! stamatw! teleio post!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαρίδα you may say i'm a dreamer but i'm not the only one, give peace a chance...εεε.....οκ!
    Αυτά που λέω μια μέρα θα γίνουν και οι αμφισβητίες μου θα πάρουν τρελά ρισπέκτια! Δεν θέλω κυλιώμενα πεζοδρόμια γιατί περπατάω πολύ γρήγορα και ψιλογουστάρω να σπρώχνω και κόσμο..
    χαχαχαχαχ! που τις θυμήθηκες τις Jem!! Ενναλλακτικα μπορούμε και έτσι:http://www.youtube.com/watch#!v=D_xAd4pvFdo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ανδρικο χαπι ειναι στα σκαρια.
    http://uk.askmen.com/dating/dzimmer_60/72_love_answers.html
    Πραγματικα ομως, θα εμπιστευοσουν τον οικογενειακο σου προγραμματισμο στην ληψη χαπιου απο αντρα?!!!!
    Αυτο μου κανει εφιαλτικο.

    Η δικη μου ευχουλα ειναι να προωθηθει η υπαρχουσα ιδεα των αυτοκαθαριζομενων ρουχων, που εννοειται πως δεν πρεπει να θελουν σιδερωμα.

    Διακτινισμος, η τελοσπαντων να εξελιχθουν ως ενδιαμεσο σταδιο τα τζετ πακς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α και dry shampoo υπαρχει.
    http://thebeautybrains.com/2009/03/24/have-you-ever-heard-of-a-dry-shampoo/
    Τι δουλεια κανει, δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χιχι "και τέλος σε έναν ιδανικό κόσμο ένα άνθρωπος με το δικό μου πρωτοπόρο-υπερφανταστικό πνεύμα δεν θα έψαχνε εναγωνίως για δουλειά" μα πιστευείς σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο?! :))))
    Θέλω κι εγώ από αυτήν τη συσκευή για τους παλμούς της καρδιάς κ την αυξηση της θερμότητας..νομίζω αυτός που θα την κατασκευάσει θα γίνει εκατομμυριούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή πασχαλίτσα, ευφάνταστοι αι εφευρέσεις σας ωστόσο μπορούν να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα αν δεν τα διευκρινίσετε. Παραδείγματος χάριν: η γιαγιά της Πολυκατοικίας; Εννοείτε αυτήν από το ομώνυμον σίριαλ του Μέγκα που κοιτάει συνέχεια τι κάνει ο απέναντι; 18118 (τηλέφωνον της Pizza Hut)
    Ή οι 23 πόντοι του Αντώνη: σε ποιο ακριβώς παιχνίδι έχει κερδίσει 23 πόντους; Ή μετράτε τους πόντους στο καλτσόν του; (χούμορ κάνω, χούμορ -όπως αντιλαμβάνεσθε, εις τους χωρισμούς δεν είμαι καθόλου υπεράνω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τελικά έχουμε φοβερές ιδέες ρε γαμώτο αλλά αδικούμαστε μας έχει φάει η ελλάδα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός είναι μεγάλη ιδέα αλλά σαν καψουροκλαψιάρηδες που είμαστε όλοι στην ελλάδα αυτός του ανευ λόγου καψούρη θα τους είχε άνετα τους άλλους. Ας προτεινω λοιπόν και 'γω...

    1) Χώροι σπασίματος μπύρας. Κρίμα είναι να την πληρώνουν οι οικοδομές .Φτιάχνεις ένα μέρος στο μπαράκι σου που μπορεί ο θαμώνας να πετάξει το μπουκάλι και να ξεσπάσει ρε αδερφέ χωρίς να έχεις και παράπλευρες απώλειες.
    2) Υγιεινό φαστ φουντ. Έλεος με τα πιτόγυρα μες στο λάδι. Διάλεξε rice and chicken έχω, fish with vegetable σου έχω. Πάρτο στο κυπελάκι σου και είσαι άρχοντας, πάρε, πάρε,πάρε υγιεινό πράμα.
    3) Χειριστήριο για τα φώτα. Καιρός είναι κάποιες περιττές κινήσεις να αρχίσουν αποφεύγονται.
    4) Κουμπί κλήσης σερβιτόρου. Ε,μα σαν ναυαγοί χτυπιόμαστε να μας δούνε και γινόμαστε και ρεζίλι άμα μας κλάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tzagalagabugu επιτέλους, να η δικαίωση μου!! Φυσικά και θα εμπιστευόμουν έναν άντρα να πάρει αντισυλληπτικό χάπι. Δεν θα το ξέχναγε ούτε με λοβοτομή. Μόνο εκεί που θέλουν κάνουν τους χαζούς.
    Τα αυτοκαθαροζόμενα ρούχα θα πρέπει να είναι ΚΑΙ αρωματικά! Τέλος η μπόχα στο τρόλευ!

    homo anisorropus είσαι και εσύ παθούσα του παραπλανητικού φλερτ ε;Αυτές είναι εφευρέσεις..Τι τις θέλουμε χίλιες δυο καινούργιες παπαρίτσες για τους υπολογιστές αν δεν μπορούν να μας βοηθήσουν στα απλά καθημερινά πράγματα;

    Κωνσταντίνε Καντακουζηνέ νιώθω πλήρη αποστροφή προς τα ταχυφαγεία συμπεριλαμβανομένης της Καλύβας της Πίτσας (pizza hut). Οι 23 πόντοι του Αντώνη αναφέρονται φυσικά στους πόντους του Farmville, βασικό προσόν του σωστού ανδρός. (ούτε εγώ είμαι υπεράνω αλλά φαντασθείτε οποία ευτυχία να είτο όλοι οι άλλοι!)

    kathystera τα υγιεινά φαστ φουντ υπάρχουν για ντελίβερι. Αλλά είναι πανάκριβα..Αν τώρα μπορούσε να υπάρχει κάνα κιόσκι στο δρόμο με αυτά, καλά θα ήτανε. Και αντί για βρώμικο θα το λέγανε "καθαρό" (αχαχουχα!!!!)
    Αντί να χτυπιόμαστε σαν ναυαγοί για τον σερβιτόρο μπορούμε να πετάμε εκείνες τις φωτοβολίδες των ναυαγών να προσφέρουμε και θέαμα. Χώροι σπασίματος μπύρας επιβάλλονται!! Να ξεσπάμε και εμείς οι καπνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα
    Εχω πεθάνει στα γέλια λέμε...
    θέλω και εγώ το μαξιλαράκι λεβάντας, το μαγικό σερβιετάκι και το ψυγείο διαίτης!!!

    Χαίρομαι πολύ που σε βρήκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωρέ για ένα κατσικάκι στο φούρνο, μέχρι και γκόμενα την πιάνω τη γιαγιά της πολυκατοικίας!
    Έπεσαν πείνες τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό με το μαξιλάρι ξεκίνα το κι έρχομαι για πειραματόζωο χαλαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Venea (τι είναι venea;;; Μερικά ψευδόνυμα δεν τα καταλαβαίνω και νομίζω μην είναι ταινίες ή τραγουδιστές και νιώθω απολίτιστη). Αφού τα θέλεις και εσύ να μαζευτούμε πολλοί μας και εισακουστούμε1

    Ασκαρδαμυκτί ξέχασα να αναφέρω ότι ο θεσμός γιαγιά της πολυκατοικίας θα είναι αδιάβλητος και κατοχυρωμένος από το σύνταγμα. Τσατσιές του τύπου πιάνω τη γιαγιά γκόμενα για να βάζει σε μένα πολύ κρέας και στους άλλους τις πατάτες απαγορεύονται!!

    Γαμάει και δέρνει μα τι γίνεται, τόσο πολύ εντυπωσίασε αυτό το μαξιλάρι;; Ήταν η πιο ταπεινή από τις ιδέες, δεν περίμενα ότι θα γίνει hit...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασχαλίτσα κορίτσι μου αδικείσαι αφόρητα! Το αντρικό αντισυλληπτικό είναι ήδη στα σκαριά του εργαστηρίου μου και περιέχει συν τοις άλλοις πολτοποιημένα κομματάκια φωτογραφίας της Μπελούτσι και αδρανοποιημένα μύδια (εμ αφροδισιακό, εμ αντισυλληπτικό, πες μου πόσο προχώ πια, ΠΟΣΟ?).

    Στο δικό μου ιδανικό κόσμο, από την άλλη, θα υπήρχε ένα στυλό το οποίο θα έγραφε μόνο του τα θέματα των εξετάσεων της άδειας. Διαβάζω και Υ-ΠΟ-ΦΕ-ΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάτι που να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα και να σου ξεχωρίζει τις σαβούρες και να στις κουτιάζει, τα χρήσιμα να τα βάζει στη θέση τους (για να τα βρίσκεις) και, να καθαρίζει, να πλένει, να ξεσκονίζει...;
    Αυτό θέλω εγώ!!!

    Πασχαλίτσα, καλώς σε βρήκα (ας είναι καλά το blog του Constantin) - όπως κατάλαβες, δεν θα μπορέσω ποτέ να διεκδικήσω τη θέση "γιαγιά της πολυκατοικίας", έπεσες σε μεγάααλη μούχλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. :)))

    Ωραία τα γράφεις!

    Με έστειλε η Venea

    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ πάντως αναλαμβάνω να σας μαγειρεύω αρκεί να έρχεστε να τα παίρνετε :))
    Ψηφίζω ραδιοφωνικό σταθμό - πόσες φορές το έχω σκεφτεί δε λέγεται - και διακτινισμό με τα χίλια.
    Να είσαι όπου γουστάρεις και να πατάς ένα κουμπάκι και να βρίσκεσαι στη δουλειά...
    Επίσης νομίζω πως πρέπει να ψάξεις δουλειά σε κάποιο από τα teleshoping, telemarketing κλπ :)
    Χρυσές δουλειές θα τους κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. aphtha συγχαρητήρια!! Πήγες την ιδέα ένα σημαντικό βήμα μπροστά! Στυλό εξετάσεων;;;Χμμμ...Το στυλό θα σκανάρει τις σημειώσεις και με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία θα ακολουθεί την πορεία των γραμμάτων...Σατανικό...

    Ντρουσίλα αυτό που ζητάς είναι μια πολύ πολύ παλιά εφεύρεση που έχει επισήμως καταργηθεί. Λέγεται νομίζω δούλος!!! Το απόλυτο πολυμηχάνημα, κάνει σκόνη όλες τις παραπάνω εφευρέσεις.
    Ποιος είναι αυτός ο constantin;; Κάποιος που με γουστάρει; Είναι ωραίος;; :-Ρ

    (cou)coula ευχαριστώ!! Καλώς μας ήρθες!!

    ladybug όταν λες δουλειά σε τελεμάρκετινγκ δεν εννοεις φαντάζομαι να παρουσιάζω φουσκωτούς καναπέδες και τρίφτες για τις φτέρνες...ε;;; Λέω να πάω στο ΜΙΤ, ναι, μου κάνει νομίζω...Θα το σκεφτώ σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η γιαγιά- καταξιωμένη μαγείρισσα σε κάθε πολυκατοικία ακούγεται άκρως δελεαστική. Βέβαια, με την υπερπροστατευτικότητα ηλικιωμένων που σε διακρίνει, σε βλέπω να μαγειρεύεις εσύ για την πολυκατοικία σου ενώ η εν λόγω γιαγιά συνεχίζει απερίσπαστη το πλεκτό της υπό την μαγευτική μουσική υπόκρουση της εισαγωγής των δελτίων ειδήσεων. =P

    Υ.Γ: Αν κάποιος εφεύρει το στυλό εξετάσεων μέχρι μεθαύριο να το ταχυδρομήσει επειγόντως στον Κάτω Κόσμο, με τη σημείωση: "εξακοσιοστή εξηκοστή έκτη αίθουσα, κατώτατο επίπεδο". Αν -παραδόξως- ο ταχυδρόμος δεν καταλάβει, πείτε του ότι είναι δίπλα στα δεκατρία ξεραμένα δέντρα και στο λιβάδι με τα άτυχα τετράφυλλα τριφύλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χα χα χα!!!
    Μούλειψες πασχαλίτσαααα!!!
    Εμ σηκωθήκατε και φύγατε από την AV ένας ένας και με κάνατε και ήρθα κι εγώ εδώ στην πρωτεύουσα!
    Αυτό με τη γιαγιά και το κατσικάκι με τις πατάτες τι τόθελες και πεινάω απίστευτα;;;;
    Οσο για το σαμπουάν για στεγνό λούσιμο.. αχ πότε θα το ανακαλύψουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι! Αυτό το "απόλυτο πολυμηχάνημα", πού θα το βρούμε;! Όποιος έχει άκρες, παρακαλώ να το καταθέσει τώρα (ή αργότερα) και να μη σιωπήσει για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι βέβαια, τέτοιο μυαλό να κάνει παρουσιάσεις... εσυ θα βάζεις τις ιδέες εννοείται :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σελήνη τότε θα μπορούσα να γίνω το "εγγόνι της πολυκατοικίας"! Έκανα ήδή αρκετό παπουδοσίτινγκ το καλοκαίρι...
    "πείτε του ότι είναι δίπλα στα δεκατρία ξεραμένα δέντρα και στο λιβάδι με τα άτυχα τετράφυλλα τριφύλλια.";;;; Σελήνη;; Σελήνη ζεις;;;;

    elekat που σαι ρε elekat;;;; Ε, άλλοι φύγανε, άλλοι εξαφανιστήκανε, σκορποχώρι...Καλώς ήρθες!! Σιγά σιγά γίνεται και η προσαρμογή και όλα κυλάνε ομαλά.

    Ντρουσίλα άκρες υπάρχουν...Αλλά αν το συνεχίσουμε θα μας την πέσουν για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

    ladybug έτσι, έτσι!! Τέτοια να μου λέτε!!!! Χαχαχαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χμ, να ζει κανείς ή να μη ζει; =P
    Ο τόπος κατοικίας μου είναι λίγο μακάβριος, το γνωρίζω, αλλά έχει αρκετά πλεονεκτήματα- μηδενική εγκληματικότητα (νεκροί οι περισσότεροι κάτοικοι γαρ και ο κέρβερος φύλακας), ποταμάκια και λιμνούλες (αχέροντας και αχερουσία), βαρκούλες με γραφικούς βαρκάρηδες και ένα σωρό ζούδια και τερατάκια για να περνάω την ώρα μου. =D Much better από την Επιφάνεια, φρονώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σελήνη έλα, cheer up που λένε και οι Άγγλοι! Θα με αναγκάσεις να σου αφιερώσω backstreet boys και είναι γνωστό ότι ένα άτομο σαν εμένα δεν θα άκουγε ποτέ backstreet boys...(ούτε στο σπίτι, ούτε στη βόλτα, ούτε στο mp3, πουθενά...) Οκ, δεν πείθω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τρομερός κόσμος!
    Να μας καλέσεις μόλις ετοιμαστεί, οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βοήθειαααααααα!
    Εντάξει, συμμορφώνομαι άμεσα. =P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε έναν ιδανικό κόσμο δεν θα χρειαζόταν καν ο έξυπνος θερμοσίφωνας..Θα υπήρχε ένα ειδικό σύστημα που θα μας έπερνε μαλακά από το κρεβάτι και θα μας έκανε μπάνιο χωρίς να κάνουμε τίποτα..Το έχω ονειρευτεί πολλές φορές αυτό..:)

    Έχω πάντως 2 λύσεις για το πρωινό μπάνιο.Η μία είναι να το κάνεις βραδινό και αν επιμένεις για πρωί βάζεις ξυπνητήρι μισή ώρα πριν, ανάβεις τον θερμοσίφωνα και την ξυπνάς σε μισή ώρα..

    Γιαγιά της πολυκατοικίας respect..Εγώ που δεν εγώ γιαγιά στην πολυκατοικία τι θα κάνω;

    Για το αντισυλληπτικό δεν σχολιάζω μιας και δεν με συμφέρει..:)

    Μαξιλάρι με όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα μου φέρει αϋπνία με τάσεις εμετού..

    DNA και χαζομάρες..Αν δεν φας τα μούτρα σου δεν γίνεται τίποτα..Για το φλερτ συμφωνώ..

    Το ψυγείο θα μπορούσε εκτός από το να κλειδώνει αυτόματα να δίνει και καμιά σφαλιάρα και να σε κράζει σε στυλ: " Πάλι να φας ήρθες ρε; Τράβα να στη ζυγαριά να δεις πως έχεις γίνει" και για τους ευαίσθητους μηνύματά στήριξης του στυλ "Έλα μην κάνεις χαζομάρες τώρα και χαλάς τη δίαιτα σου.Αφού αύριο θα το έχεις μετανιώσει.Άντε πάνε για ύπνο και αύριο θα σηκωθείς 0,5 Kg ελαφρύτερος/η"..

    Για το ραδιόφωνο συμφωνώ απόλυτα..Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση..

    Ούτε και εγώ θα έψαχνα..Θα ήμουν στην πιο γαμάτη,φανταστική και ενδιαφέρουσα δουλειά..

    Υ.Γ.Πάω να τσιμπήσω τίποτα από το ψυγείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αιώνια ερωτευμένη μιας και είσαι και αιώνια λογικά θα σε καλέσουν τα εγγόνια μου. Εγώ απλά οραματίζομαι!

    Σελήνη μην ντρέπεσαι που σου αρέσει ο Nick Carter... :-P

    Kenny πόσο δίκιο έχεις για τη συσκευή που απλά σε παίρνει γλυκά γλυκά και σε κάνει μπάνιο!! Το ψυγείο που μιλάει θα μπορούσε να έχει και οθόνη στην οποία θα προβάλει την στέψη σου σαν body of the year αν αντισταθείς ή εικόνες απόλυτου εξευτελισμού αν υποκύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν μπορώ να δώσω λύση στα υπόλοιπα, αλλά τουλάχιστο για το θερμοσίφωνα μπορείς να βάλεις χρονοδιακόπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή