Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ούζο όταν πιείς γίνεσαι ευθύς..

έκανα πέντε λεπτά να βρω το λάπτοπ. άλλα τόσα να το ανοίκσω. Πάτησα τρεις φορές λάθος κωσδικό για το βλογσποτ. Αλλά να μαι λοιπόν εδώ στο μπλογκ'άκι μου στις τρεις το βράδυ μετά από μια πολύ ωραία νύχτα ποπυ ήπια τα κέρατά μου. Είχα και ένα παγωτό στην κατάψυξη αλλά νομιζω μου το έφαγε η μ'ανα μου. ΄Το ήθελα τώρα που θα γύρναγα. Τέλος πάντων. μην πάει χαμένο το με το πΑγωτό το τρέξιμο το απόγευμα.

Αλλαγή παραγράφου. στο θέμα μας. Λοιπον είχα πολύ καιρό να περάσω καλά. Πραγματικά καλά. Όχι μαιμου καλά. Κάποτε το να περνάω καλά΄ήταν συνύθεια και έλεγες άντε, πάλι καλά περάσαμε.. Αλλά μετά έγινα πολύ χάλια εντελώς. Και ήμου και κάτι μήνες ακόμα χάλια. Αλλ΄ά τελευταία περνάω όμορφα. και όχι μόνο αμα είναι βράδυ και πιώ κατιτίς. Είχα ξεχάσει πώε είναι. Η μέρα που πρωτοένιωσα ότι είμαι καλά ήταν πολύ έκπληξη

Μα τι γράφω, ο χριστός κκαι παναγία!!! Τώρα έφαγα δυο φρυγανιές και χαζοέστρωσα. Τέσπα, είμαι καλά μετά από καιρό και θέλησα να το αποτυπώσω. Έχοντας μια σχετική συνείασθηση των μαλακιών που γράφω λέω να τις κρατήσω σαν σουβενίρ βραδυάς. Όταν είμαστε καλά δεν πρέπει να το θεώρούμε δεδομένο ή απλό πράγμα. Είναι πάντα πολύτιμο. και επειδή μου είχε λείψει, τώρα καταλαβαίνω πόσο πολύτιμο είναι να διασκεδάζεις με την ψυχή σου και να νιώθεις ο εαυτός σου και ακόμα καλύτερα.
Το μπλογκ λέγεται καλά κρασσά. Τυχαίο;;; Δεν το νομίζω!!! (τα καρασσά ήταν εξαιρετικά)
και ένα ωραίο τραγούδι από σήμερα!!!


8 σχόλια:

  1. Καλά εγώ πίτα δεν μπορώ να πατήσω τον κωδικό από το κινητό και έγραψες ολόκρηρο ποστ; Εύγε, εύγε. Είναι όντως γαμάτα μετά και μην σου πω έχεις και έμπνευση. Γι'αυτό θα προτείνω και εγώ καρασσά σήμερα μπας και σωθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ κρασάκια χτες.. Γεωργία εγώ, αγιωργίτικο και το κρασί, τυχαίο; Δε νομίζω! Άντε άσπρο πάτο, πάντα χαρές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή αίσχος και όνειδος at the same time...
    kathystera και astakouli σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση, είστε δυο πολύ συμπονετικοί μπλογκάνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xairomaste idiaiteros pou eisaste kala :) poli poli poli :D

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lonely και εγώ χαίρομαι!! Τώρα μένει να τσεκάρω κατά πόσο είμαι καλά και χωρίς να πιώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πασχαλίτσα μαστόρισσα, πώς κατάφερες να κάνεις paste html για να βάλεις το βίντιοου (provatos mode: on) μέσα σ'αυτό το ντελίριο, το οποίο πολύ χάρηκα;

    ΥΓ: Πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κατάφερα με τη δύναμη της μαλακίας. Όμπβιουσλι...(provatos mode:on!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα καρασάκια:) κάνανε δουλειά..

    Θεικό ποστ..Εύχομαι και στο μέλλον να έχεις πολλές τέτοιες στιγμές που να περνάς αυθόρμητα καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή