Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αγιασμός

Καλωσήρθατε!

Αυτό είναι προφανώς το νέο μου blog! Καλωσορίζω τους φίλους από athensvoice, τους πάμπολους πλέον μετανάστες απο athensvoice που ήρθαν στο blogspot με ένα κομμάτι μυτζήθρα και την ευχή της μάνας τους για να βρουν μια καλύτερη τύχη (φαντάσου το με ασπρόμαυρη εικόνα και ένα βιολί που κλαίει) και γενικά όποιον είδε φως και μπήκε (γιατί όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε..)

Μπορείτε να δείτε όλα τα παλιά μου κείμενα εδώ http://blogs.athensvoice.gr/pasxalitsa/

Θα συνεχίσουμε με μια σεμνή τελετή αγιασμού για το νέο blog για να στεριώσει. Να είναι οι ρυθμίσεις σωστές, οι αναγνώστες πάνω από 10, τα ποστ μεγάλα και να καταλάβω τι μπορώ να κάνω με αυτή την επιλογή "αύξηση κερδών" η οποία κάθε φορά μου τραβά βασανιστικά την προσοχή λόγω χαρακτήρα.

Τον αγιασμό θα τελέσει ένα πρόσωπο των ημερών και θα κυρήξει την έναρξη του νέου blog. Δώσε το σύνθημα!!!




ΠΑΡΕ ΠΑΘΑ!!!
Ωωω! Κέφι, πάρτυ, χαμός! Το μπλογκ ξεκίνησε! Μετά την πάσα της πιο γελοίας φάτσας ever μπορώ να ξεκινήσω να γράφω το πρώτο μου ποστ. Καλή αρχή!






8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς την!! Μένω παραδίπλα, είπα να'ρθω να σε καλωσορίσω :) Μπαίνω με το δεξί, έφερα και γλυκά για το καλό!!! :) Καλή διαμονή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε πασχαλίτσα! Staying alive, καλωσήρθες και συ στην πρωτεύουσα, με τα κεφτεδάκια σου και το καρό σου τραπεζομαντιλάκι-μπόγος! Καλορίζικο και μη διανοηθείς και σταματήσεις ποτέ να γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρηςμπάμπης το πρώτο σχόλιο!! (εκτός από το δικό μου που ήταν "test" και φυσικά το έσβησα)

    dancing gal τι είναι τώρα αυτά με τα ψηφιακά γλυκά;; Φέρε μου αληθινά και βλέπουμε...Πλάκα κάνω, ευχαριστώ!!

    aphtha σε ευχαριστώ! Και για τις ευχές και για τα καλά σου λόγια! Όχι, θα συνεχίσω..Ετοιμάζω το κανονικό ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώστηνε κι ας άργησε, καιρός ήταν! Έχει πολλά διαμάντια η blogspotοχώρα, να μου το θυμηθείς η μετακόμιση θα σου δώσει νέο αέρα στο γράψιμο. Είναι σαν να βγαίνεις να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό. Ωραίο και το ροζ φόντο, ηρεμεί το μάτι.

    Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή κι από εμένα!
    Να στεριώσει το "κουφετί" blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. phantom όπου υπάρχει ποικιλία έχεις και περισσότερα πράγματα να ανκαλύψεις! (βλέπε καθυστέρας!!)Αν το ροζ φόντο είναι πολύ γελοίο, να μου το πεις!!

    Στα_Σα ευχαριστώ πολύ!!! Τι βλέπω, ψυχολόγος;;; Ωραία, θα βρεις πολύ υλικό εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή